Η Rocky Barnes έχει πρόσωπο που θα σε κάνει να μη δεις το γυμνό της κορμί

Παρασκευή, 18 Δεκέμβριος, 2015 15:49 μμ
Η Rocky Barnes έχει πρόσωπο που θα σε κάνει να μη δεις το γυμνό της κορμί

Σε μια εποχή που οι γυναίκες γδύνονται καθημερινά και μέχρι να τελειώσει η βδομάδα το κοντέρ τους μπορεί να έχει γράψει και τρεις φορές, σε μια εποχή που τα ωραία κορμιά είναι ευπρόσιτα, άρα από ένα σημείο και μετά χάνουν την αξία τους, το βλέμμα του άντρα αρχίζει σιγά σιγά να στρέφεται σε άλλα πράγματα. Σε αυτά που είτε προβάλλονται λιγότερο είτε είναι πιο δυσπρόσιτα.

Γι΄αυτό κοπέλες σαν τη Rocky Barnes θα ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά στις προτιμήσεις. Η Rocky ναι μεν φωτογραφίζεται για το περιοδικό Treats Magazine ολόγυμνη και κρατάει το φόρεμα της στο χέρι για να καλύψει τα επίμαχα σημεία, αλλά έχει κάτι που άλλες δεν έχουν. Έχει ένα πρόσωπο που είναι ικανό να σου αποσπάσει εντελώς την προσοχή και να μην πάρεις χαμπάρι ότι από κάτω υπάρχει ένα γυμνό και πανέμορφο κορμί.

Το πιο σημαντικό σε περιπτώσεις σαν και της Rocky είναι αυτό που λένε και για τα δυσεύρετα μέρη. Ελάχιστοι έχουν πατήσει σε αυτά, άρα είναι πιο αγνά και απείρως πιο γοητευτικά. Το ίδιο και η Rocky. Είναι πρωτόβγαλτη στο χώρο, είναι σπάνιες οι φορές που πέφτουν όλοι οι προβολείς πάνω της και αυτό την κάνει ακόμα πιο σπάνια, ακόμα πιο ανεκτίμητη. Άλλωστε έχει όλα τα προσόντα για να μπει σε αυτή την κατηγορία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.