Ημερολόγιο με Kelly Brook γυμνή έχει πάντα θέση στο σπίτι σου

Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος, 2015 15:10 μμ
Ημερολόγιο με Kelly Brook γυμνή έχει πάντα θέση στο σπίτι σου

Το 2015 που φεύγει δεν ήταν και από τις καλύτερες χρονιές. Πολλοί θα τις κατέτασσαν στις χειρότερες της τελευταίας 15ετίας. Οπότε σε λίγο καιρό που έρχεται το 2016, όλοι μας ελπίζουμε να είναι μια πολύ καλύτερη χρονιά. Όχι απλώς λιγότερο κακή. Αν όμως γνωρίζουμε ότι το 2016 θα κάνει ποδαρικό με το ημερολόγιο της Kelly Brook, τότε δεν ελπίζουμε απλώς. Έχουμε την βεβαιότητα.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαμε δει τις φωτογραφίες από την backstage φωτογράφιση της για το ημερολόγιο του 2016 και σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο υλικό και είναι δεδομένο ότι το ημερολόγιο θα βρει θέση πάνω από το κρεβάτι σου, όπως οι αφίσες που είχες μικρός. Κάθε μήνας είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, με το peak να βρίσκεται στον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και το Νοέμβριο.

Κάθε λήψη και ένας στεναγμός. Μία με τη μπλούζα κατεβασμένη και το σουτιέν της να χάνεται στο στήθος της. Μία με μπουστάκι που παθαίνει το ίδιο. Μία με ένα ντεκολτέ αβυσσαλέο και το στήθος της ελεύθερο. Τα καλύτερα έρχονται όμως εκεί που είναι γυμνή στο κρεβάτι με ένα σεντόνι από κάτω της και εκεί που στέκεται τόπλες και φαίνεται το στήθος της από πλάγια, αλλά και η «κορυφογραμμή» των οπισθίων της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.