Η Candice Swanepoel πιστοποιεί ξανά ότι έχει τα ωραιότερα οπίσθια

Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος, 2015 14:14 μμ
Η Candice Swanepoel πιστοποιεί ξανά ότι έχει τα ωραιότερα οπίσθια

Η αλήθεια είναι ότι οι ωραίες γυναίκες της μόδας και ιδίως αυτές που ποζάρουν στα περιοδικά και είναι περιζήτητες σε οίκους εσωρούχων και μαγιό, είναι τόσες πολλές που αν μας έβαζαν να διαλέγαμε μία με βάση ένα συγκεκριμένο στοιχείο του σώματος της, τότε θα ήταν σαν τo Sophie's Choice. Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να αμφιταλαντευτεί και να μετανιώσει. Όχι γι΄αυτό που επέλεξε, αλλά γι΄αυτό που άφησε.

Όμως αν έπρεπε να μικρύνουμε λίγο το πλαίσιο επιλογής, να αφαιρέσουμε επιλογές από τη δεξαμενή και να επιλέξουμε το μοντέλο με τα ωραιότερα οπίσθια, τότε η Candice Swanepoel θα έπαιρνε την πρωτιά χωρίς αμφισβήτηση. Με βραχεία κεφαλή μεν, αλλά πρώτη. Και αυτό δεν είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά κάτι που το λέει ομόφωνα ο ανδρικός πληθυσμός.

Η 27χρονη από τη Νότιο Αφρική, με τα σπάνια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, έχει τα πιο καλοσχηματισμένα, τα πιο σφριγηλά, τα πιο τόσο όσο οπίσθια. Είναι η ιδανική αναλογία και γι΄αυτό στη νέα φωτογράφιση που ετοιμάζουν τα μοντέλα της Victoria Secret στο St. Barts για τον κατάλογο με τα μαγιό που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους, το δίνει στο πιάτο.

Με ένα μπραζίλιαν μαγιό ξαπλώνει στην αμμουδιά και την ακροθαλασσιά και στήνεται επιδεικτικά για να πιστοποιήσει ότι σε κάθε σύγκριση που θα έχεις στο μυαλό σου, αυτή θα βγαίνει νικήτρια!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...