Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε για την φωτογράφιση του Στιβακτάκη (βίντεο)

Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος, 2015 11:55 πμ
Ο παρουσιαστής οργισμένος απαντά για το «αμόρφωτος» που είχε πει για τον γοητευτικό Κρητικό και ξεκαθαρίζει αν τον προσκάλεσε στην εκπομπή
Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε για την φωτογράφιση του Στιβακτάκη (βίντεο)

Με αφορμή μια νέα φωτογράφιση που έκανε ο Στάθης Στιβακτάκης για το περιοδικό Down Town, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε εναντίον, όλων, όσοι τον κατηγόρησαν ότι τον χαρακτήρισε αμόρφωτο, ενώ ξεκαθάρισε αν τον είχαν ζητήσει ποτέ καλεσμένο στην εκπομπή.

Στο σημερινό «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, ο Λιάγκας είπε  με απορία για τη φωτογράφιση με τα μέλια: «Δεν πιστεύω ότι δέχτηκε να του φτιάξουν τα μαλλιά και να κάθισε να του βάλουν make up».

 

Στη συνέχεια όμως, οι τόνοι του παρουσιαστή ανέβηκαν και ξέσπασε λέγοντας:

«Παίρνουμε έναν άνθρωπο τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε. Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος βγαίνει κάνει φωτογραφίσεις ενώ είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίσεις. Είπα ότι είναι αμόρφωτος, στο κοινωνικό πλαίσιο των media. Και είναι εκ του αποτελέσματος, γιατί δεν ξέρει να τα χειρίζεται, τον χειρίζονται. Θα πουλήσει περισσότερο μέλι επειδή έκανε φωτογράφιση σαν μοντέλο;»

Ενώ για τους επεικριτές του που είπαν ότι εναντιώθηκε στον Στιβακτάκη αλλά τον κάλεσε στην εκπομπή, ξεκαθάρισε:

«Επειδή εγώ είμαι άντρας θα απαντήσω. Είχα πει ότι δεν θέλω να το παίξω σαν θέμα. Με πήρε ο Γιώργος ο Παπαδάκης και μου είπε ότι θα τον έχει για τη γιορτή μελιού και αν θέλω να τον έχω και εγώ στην εκπομπή. Του είπα φέρε αν είναι να του εξηγήσω ότι δεν έχω τίποτα μαζί του και γιατί τα είπα υπέρ του αυτά τα πράγματα. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσω».

Δες το βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.