Αντώνης Ρέμος: Τα πρώτα λόγια του για τον επικίνδυνο τραυματισμό του

Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος, 2015 17:27 μμ
Από το πρωί έγινε γνωστό ότι έπαθε έναν σοβαρό τραυματισμό στο μάτι κατά την διάρκεια γυρισμάτων για το Πρωινό και προκάλεσε την ανησυχία σε όλους. Τι είπε ο ίδιος για την κατάσταση του...;
Αντώνης Ρέμος: Τα πρώτα λόγια του για τον επικίνδυνο τραυματισμό του

Μέσα στην ανησυχία και την αναστάτωση είναι οι φίλοι και γνωστοί του Αντώνη Ρέμου από το πρωί, αφού όπως αποδείχτηκε ο τραυματισμός του χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων για το πρωτοχρονιάτικο σόου του Πρωινού, ο τραγουδιστής δέχτηκε ένα χαρτάκι κομφετί στο μάτι, με αποτέλεσμα να του προκληθεί τραύμα στον κερατοειδή, όπως περίεγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Γιώργος Λιάγκας μας είχε ενημερώσει ότι λογικά μέχρι το μεσημέρι θα έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος για τον τραγουδιστή. Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος έσπευσε να ενημερώσει μέσα από το Instagram και το Facebook για την εκτίμηση των γιατρών σχετικά με το μάτι του.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια καλημέρα. Ζητώ συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με τον τραυματισμό μου. Θα μπορούσε να είναι καλύτερα, θα μπορούσε να είναι και χειρότερα! Τελικά μάλλον όλα καλά είναι. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείξατε για μένα».

antonis-remos-travmatismos-mati-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.