Η Adriana Lima με εσώρουχα, ζαρτιέρες και στήθος πιο γεμάτο από ποτέ

Τρίτη, 15 Δεκέμβριος, 2015 14:12 μμ
Η Adriana Lima με εσώρουχα, ζαρτιέρες και στήθος πιο γεμάτο από ποτέ

Όσο κι αν προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να βρούμε μια περίπτωση που η Adriana Lima να φαίνεται πιο προικισμένη απ΄ότι στη νέα της φωτογράφιση. Όσο κι αν προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να βρούμε αν αυτή τη στιγμή συνδέεται με κάποιον άντρα. Πώς συνδέονται αυτά τα δύο στο κεφάλι μας; Όπως θα συνδεθούν στο κεφάλι κάθε άντρα μόλις δει τις φωτογραφίες.

Η Βραζιλιάνα καλλονή που πριν από δύο και κάτι χρόνια χώρισε με τον Marco Yaric, δεν έχει βρει κάτι σταθερό από τότε και εσχάτως κυκλοφορεί μόνο σόλο. Και αναρωτιόμαστε: Πώς γίνεται να συμβαίνει αυτό; Προφανώς η Adriana θα έχει χυλοπιτιάσει πολύ κόσμο, αλλά δε γίνεται να μην βρέθηκε ένας που να της άρεσε. Οπότε θα πάρουμε την επιλογή που λέει ότι η Adriana θέλει να ανήκει στους θαυμαστές της.

Και δε θα γινόταν να μην είναι πιο ευγνώμονες από ποτέ γι΄αυτό. Ιδίως μετά την φωτογράφιση της με εσώρουχα και ζαρτιέρες για το περιοδικό CoverGirl, όπου μεταξύ άλλων θα δείτε ότι το στήθος της είναι στην πιο γεμάτη του φάση και θα καταλήξετε στα ερωτήματα που θέσαμε εξ αρχής. Γιατί με την Adriana Lima όλα είναι ένας κύκλος. Γυρίζουν γύρω της και την αποθεώνουν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...