Μπουσδούκου και Ζαχαρέα φωτογραφίζονται γυμνές για γνωστό περιοδικό

Κυριακή, 13 Δεκέμβριος, 2015 09:33 πμ
Οι κυρίες της ενημέρωσης αγκαλιά με τα σεντόνια τους για καλό σκοπό
Μπουσδούκου και Ζαχαρέα φωτογραφίζονται γυμνές για γνωστό περιοδικό

Η μεγαλύτερη ίσως φωτογράφιση στην Ελλάδα για καμπάνια κατά του AIDS συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της παρουσίασης και του τραγουδιού να φωτογραφηθούν γυμνά για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα εξήντα διακεκριμένα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους και φωτογραφίζονται γυμνοί για καλό σκοπό. Η Ραχήλ Μακρή, η Άννα Μπουσδούκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μάρα Ζαχαρέα, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, είναι μερικά από τα πιο ανατρεπτικά ονόματα που θα μπορούσαν να ποζάρουν γυμνοί στο φακό.

Η φωτογράφιση για την καμπάνια κατά του AIDS είναι πρωτοβουλία του περιοδικού Down Town  κι έπεισε μέχρι και την Ραχήλ Μακρή αλλά και άλλα γνωστά ονόματα να βάλουν στην άκρη το γυμνό κόνσεπτ και να σκεφτούν ότι ο λόγος που του κάνουν είναι για καλό σκοπό.

Το «Πρώτο Θέμα» προδημοσίευσε κάποιες από τις φωτογραφίες των λαμπερών ονομάτων για να πάρει ο κόσμος μια μικρή γεύση. Όλες οι φωτογραφίες και των 60 ανθρώπων του θεάματος θα κυκλοφορήσουν με το Down Town στις 24 Δεκεμβρίου.

thema-mpogdanos

thema-mpousdoukou

thema-raxil

thema-zaxarea

thema-ouggarezos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.