10 μοντέλα του Instagram φωνάζουν FreeTheNipple δείχνοντας...τα οπίσθια τους

Κυριακή, 13 Δεκέμβριος, 2015 09:00 πμ
10 μοντέλα του Instagram φωνάζουν FreeTheNipple δείχνοντας...τα οπίσθια τους

Αν έχετε προφίλ στο Instagram θα έχετε αντιληφθεί ότι σε ορισμένα ζητήματα η πολιτική του είναι πολύ αυστηρή. Αλλά και να μην έχει προφίλ, λίγο να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα, θα έχετε σίγουρα αντιληφθεί ότι εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει ένα παγκόσμιο κίνημα, το περίφημο FreeTheNipple. Και είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνετε. Και το κίνημα δεν αφορά μόνο το Instagram, αλλά και την καθημερινότητα.

Γιατί ένας άντρας να κυκλοφορεί χωρίς μπλούζα και να δείχνει ελεύθερα το στήθος του στο Instagram και μια γυναίκα όχι; Αυτό είναι το ερώτημα. Στο παρελθόν έχουμε δει γυναίκες να μαζεύονται σε πάρκα και να μένουν τόπλες, έχουμε δει διάσημες όπως την κόρη του Bruce Willis, Rumer, να κυκλοφορούν τόπλες στο δρόμο και τώρα είναι η σειρά των μοντέλων του Instagram να δώσουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα στο μέσο.

Κι επειδή στο ίδιο το μέσο δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν όπως έπρεπε, το περιοδικό Treats Magazine, ένα από τα δυνατά στον χώρο των ανδρικών περιοδικών, πήρε 10 μοντέλα και τα άφησε να εκφραστούν χωρίς κανένα περιορισμό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.