Ένα χρόνο μετά τη γέννα ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram

Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος, 2015 16:08 μμ
Ένα χρόνο μετά τη γέννα ποζάρει ολόγυμνη στο Instagram

Στις αρχές του 2000, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα, όλοι ήλπιζαν σε μια μεγαλειώδη καριέρα. Άλλωστε η εμφάνιση της και μόνο σε προδιέθετε για κάτι καλό. Μάλιστα ήταν στις πρώτες 3-4 ανερχόμενες και πιο σέξι και το πρόσωπο της έπαιξε μεγάλο ρόλο σε αυτό, μιας και είναι χωρίς υπερβολή μια πανέμορφη γυναίκα.

Σήμερα βρίσκεται στα 39 της, έχοντας δύο παιδιά, με το ένα να ήρθε στον κόσμο πριν από 11 μήνες και ποζάρει περήφανα ολόγυμνη στο Instagram της.

Η Ali Larter άφησε σχετικά νωρίς το παιχνίδι της φουλ δημοσιότητας για να μπορεί να ζει όσο πιο φυσιολογικά γίνεται, αλλά και γιατί είχε και άλλες επιθυμίες πέρα του να γίνει γνωστή στο Hollywood, άρα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Μετά από ένα διάστημα που την αγνοούσαμε, βρήκε την θέση της στον ανερχόμενο κόσμο της τηλεόρασης, που πλέον είναι κυρίαρχη στο παιχνίδι, και πρωταγωνιστεί στη σειρά Legends με τον Σον Μπιν.

Πέρα από αυτό όμως, ασχολείται με τη φωτογραφία και στο Instagram της ανεβάζει συχνά τις καλλιτεχνικές λήψεις. Είναι ορισμένες φορές που γίνεται μοντέλο του εαυτού της. Όπως στη φωτογραφία που ανάρτησε πριν λίγες μέρες και στέκεται γονατιστή και ολόγυμνη, με τα μαλλιά να καλύπτουν το πρόσωπο και το κορμί που πριν ένα χρόνο ήταν φουσκωμένο λόγω εγκυμοσύνης, να δείχνει λες και βρίσκεται στην πρώτη νιότη.

Κι επειδή πολλοί από εσάς μπορεί να μην θυμάστε έντονα την Ali στα νιάτα της, οι φωτογραφίες που ακολουθούν ίσως σας φρεσκάρουν τη μνήμη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.