Όταν η Ελένη συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα...

Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος, 2015 15:53 μμ
Η παρουσιάστρια χθες βράδυ βρέθηκε για πρώτη φορά από κοντά με τον Πρωθυπουργό της χώρας...
Όταν η Ελένη συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα...

Θεατρική βραδιά χθες για την Ελένη Μενεγάκη, που μαζί με τον αδελφό της Θοδωρή Μισόκαλο, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου. Λογικό εξάλλου καθώς η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός διατηρούν χρόνια στενή φιλία.Το θέατρο γεμάτο από κόσμο και δεν έλειψαν οι επώνυμες λαμπερές παρουσίες από τον καλλιτεχνικό,  πολιτικό και  επιχειρηματικό κόσμο .

Λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση και καθώς η Ελένη ήταν έτοιμη να μιλήσει στη Ζέτα(Μαρκυπούλια) άκουσε δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα και ξαφνικά"ζαλίστηκε". Γύρισε να δει προς τι αυτή η ενθουσιώδης αναταραχή και ξαφνικά είδε μπροστά της τον Αλέξη.

Όπως είπε η ίδια το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπής της:" ο κ. Τσίπρας με συγχωρείτε, αλλά είναι και μικρότερός μου... Όχι μόνο είναι μικρότερός μου, δείχνει και πολύ μικρότερός μου! Τώρα που τον είδα από κοντά, είναι ένα παιδί, έναν νεαρό άντρα, παιδί. Μπήκε με ένα πλατύ χαμόγελο, τον κοίταγα και λέω "ρε συ είναι σαν να χαμογελάει...παιδί"... Το μάτι μου γύρισε για 30 δευτερόλεπτα, δεν ήταν για να καρφωθώ, δεν είναι και πρέπον. Ήθελα λίγο να το ξεψαχνίσω με το βλέμμα, αλλά λέω άσε τώρα τόσος κόσμος".

Δείτε το βίντεο με όλα οσα είπε η παρουσιάστρια για τη συνάντηση της με τον Πρωθυπουργό:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.