Διαβολικοί Άγγελοι : Sara Sampaio και Candice Swanepoel δείχνουν τα οπίσθια τους

Τετάρτη, 9 Δεκέμβριος, 2015 14:46 μμ
Διαβολικοί Άγγελοι : Sara Sampaio και Candice Swanepoel δείχνουν τα οπίσθια τους

Όταν είσαι μοντέλο και δη της Victoria Secret, το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ για σένα. Τρέχεις διαρκώς για φωτογραφίσεις σε εξωτικές παραλίες, στέκεσαι πολλές ώρες μπροστά από μια κάμερα και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δείχνεις το κορμί σου ημι- ή εντελώς γυμνό. Αυτή μοιάζει να είναι η δύσκολη πλευρά.

Υπάρχει και η εύκολη πλευρά, που είναι όταν τελειώνεις τις υποχρεώσεις σου και έχεις λίγο χρόνο να απολαύσεις τα μέρη που βρίσκεσαι. Και τι καλύτερο από το να τα χαίρεσαι με φίλες και συναδέλφους. Έτσι και η Candice Swanepoel με τη Sara Sampaio, που βρίσκονται σε κάποιο νησί της Καραϊβικής, αν κρίνουμε από τους φοίνικες και τα ξύλινα σπιτάκια και ετοιμάζουν το νέο πρότζεκτ της Victoria Secret, με τα νέα μαγιό, και όλο το line up σε ένα βίντεο που λογικά θα το δούμε γύρω στον Φεβρουάριο ή Μάρτιο.

Αλλού βρίσκεται όμως η ουσία. Τα κορίτσια ήθελαν προφανώς να στείλουν τον ανδρικό πληθυσμό σε κάποια ψυχιατρική κλινική και προέβησαν σε αυτή την κίνηση. Αποφάσισαν να μας γυρίσουν την πλάτη και να κατεβάσουν το μαγιό τους για να μας δείξουν τα λεγόμενα άσπρα μέρη που τραγουδάει ο Δεληβοριάς, δηλαδή την χρωματική διαφορά στο κορμί τους σε σχέση με τα σημεία που βλέπει ο ήλιος.

bath

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...