Η κόρη του Andy Garcia φοράει εσώρουχα, δείχνει το XXL κορμί της και κλείνει στόματα

Τετάρτη, 9 Δεκέμβριος, 2015 14:18 μμ
Η κόρη του Andy Garcia φοράει εσώρουχα, δείχνει το XXL κορμί της και κλείνει στόματα

Κάθε μέρα κατακλυζόμαστε από φωτογραφίσεις μοντέλων και περνάμε ώρες ατελείωτες για να βρούμε φωτογραφίες και να τις αποθεώσουμε. Αυτό πολλές φορές μπορεί να ερμηνευθεί ως αποθέωση των λεγόμενων «ιδανικών σωμάτων» και ως απομόνωση όσων γυναικών έχουν μερικά ή και αρκετά κιλά παραπάνω. Ευτυχώς, υπάρχουν οι γυναίκες που μας δίνουν την ευκαιρία να αποθεώσουμε το chubby style.

Η κόρη του Andy Garcia, Alessandra, είναι ένα κορίτσι που τα έχει τα κιλάκια του. Έχει αγαπήσει όμως το κορμί της και δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πράγματα που στο μυαλό πολλών φαντάζουν ως extreme. Εμείς πάλι το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό. Η Alessandra που θα την χαρακτήριζες XXL ως κορμί, φωτογραφίζεται για το περιοδικό SLink με τα εσώρουχα και αναδεικνύει τη γοητεία που μπορεί να έχει μια οποιαδήποτε γυναίκα, ασχέτως σωματοδομής.

Η 24χρονη έχει πιθανότατα ένα από τα ωραιότερα πρόσωπα που έχουμε δει, έχει ένα άκρως σέξι βλέμμα και δηλώνει στο περιοδικό ότι «το μόντελινγκ με έκανε να αισθάνομαι περήφανη για το σώμα. Η φωτογράφιση για το SLink μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι σέξι». Η Alessandra είναι από το 2011 στο χώρο της μόδας και είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για πολλές.

Γιατί εφόσον δεν υπάρχουν λόγοι υγείας, ο μόνος λόγος για να αλλάξεις κάτι στο σώμα σου είναι να μην σου αρέσει εσένα. Όχι να το κάνεις για άλλους. Και να μαθαίνεις να αγαπάς το σώμα σου ακόμα και με τα τρωτά του σημεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.