Αυτό είναι το τελευταίο εξώφυλλο του Playboy πριν τη νέα εποχή

Τρίτη, 8 Δεκέμβριος, 2015 15:02 μμ
Αυτό είναι το τελευταίο εξώφυλλο του Playboy πριν τη νέα εποχή

Όταν αποφασίζεις να κάνεις μια μετάβαση σε μια νέα εποχή, σε μια νέα κατάσταση, σε μια περίοδο που τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά, τότε δεν μπορείς να το κάνεις άμεσα. Χρειάζεται να γίνει σταδιακά. Με ρυθμούς που θα μπορέσουν να δώσουν στους γύρω σου, αλλά και σε σένα τον ίδιο, το χρόνο να χωνέψουν ότι αυτό που είχαν ως σίγουρο, θα μπει στο χρονοντούλαπο.

Έτσι και το Playboy, που μπορεί να ανακοίνωσε από τις αρχές Σεπτεμβρίου ότι τα γυμνά εξώφυλλα θα τελειώσουν μετά από 62 χρόνια, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί από το ένα τεύχος στο επόμενο. Το τεύχος του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου θα είναι αυτό που θα κλείσει την αυλαία μιας εποχής τόσων δεκαετιών, μιας εποχής που ξεκίνησε με την Marilyn Monroe και θα ολοκληρωθεί με την 26χρονη Kristy Garrett.

Αλλά μη φανταστείτε ότι θα είναι full nudity περιεχόμενο αυτό που θα προσφέρει το Playboy στην ανατολή των νέων δεδομένων. Θα είναι μια φωτογράφιση από αυτές που υπάρχουν και σε άλλα περιοδικά τύπου Love ή Lui Magazine, χωρίς το trademark του Playboy. Το πιο γυμνό της Miss February 2016 είναι που βρίσκεται στην πισίνα τόπλες. Αυτό είναι το αντίο του Playboy. Λειψό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.