Η Daphne Joy είναι η αποθέωση της καμπύλης και του πληθωρικού στήθους

Τρίτη, 8 Δεκέμβριος, 2015 14:42 μμ
Η Daphne Joy είναι η αποθέωση της καμπύλης και του πληθωρικού στήθους

Κάθε άντρας όταν βλέπει μια ωραία γυναίκα έχει ένα συγκεκριμένο σημείο που παρατηρεί πάντα πρώτο. Άλλος κοιτάζει το στήθος, άλλος κοιτάζει τα οπίσθια, άλλος πόδια, άλλος πρόσωπο, χαμόγελο κτλ. Αυτά ισχύουν για τις απλές, καθημερινές γυναίκες ή για τα μοντέλα, που μπορεί να βρίσκονται ψηλά στην εκτίμηση, αλλά δεν είναι καθ' ολοκληρία εντυπωσιακές. Είναι περισσότερο η αύρα τους.

Αντιθέτως, με γυναίκες σαν τη Daphne Joy όσο κι αν επιχειρήσεις να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο πάνω της, δεν θα καταφέρεις απολύτως τίποτα. Και θα πέσεις στα δίχτυα της. Η Daphne είναι από τις γυναίκες που κάθε στοιχείο της εξωτερικής της εμφάνισης σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Το πρώην κορίτσι του 50 Cent, και μητέρα του παιδιού του, έχει στήθος που σε οδηγεί σε αποθέωση και οπίσθια που αποτελούν την αποθέωση των ζουμερών γυναικών.

Η Daphne που γυμνάζει ανελλιπώς αυτό το κορμί, φροντίζει να δίνει τροφή για συζήτηση με τις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram, και είναι όλες τους κολάσιμες. Μία με μαγιό, μία με εσώρουχα και μία με μπουστάκι και κολάν καθώς κάνει τις ασκήσεις της. Είναι βαρύ το φορτίο για να το αντέξει το μάτι σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.