Χάνεται το μέτρημα με τη Rita Ora: Άλλη μια φορά που το στήθος της «ξέφυγε»

Δευτέρα, 7 Δεκέμβριος, 2015 15:03 μμ
Χάνεται το μέτρημα με τη Rita Ora: Άλλη μια φορά που το στήθος της «ξέφυγε»

Ήταν μόλις την περασμένη βδομάδα που την πέτυχαν οι παπαράτσι καθώς πήγαινε σε κλαμπ του Λονδίνου και το στήθος της αποκαλυπτόταν για τα καλά. Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα και η Rita Ora είχε ακόμα μια αμφιλεγόμενη και ριψοκίνδυνη εμφάνιση και εννοείται πως δεν γλύτωσε τα απανωτά αποκαλυπτήρια.

Η λέξη «γλύτωσε» βέβαια, μοιάζει τόσο μα τόσο λάθος, γιατί μετά από τόσες φορές που έχει συμβεί αυτό, θα έπρεπε να ήταν αφελής κάποιος για να πιστεύει ότι η Rita Ora δεν ήθελε να τα πάθει. Είναι τόσα πολλά πλέον τα δείγματα γραφής που γίναμε πολύ δύσπιστοι απέναντι της. Την έχουμε δει σε συναυλίες να δείχνει το στήθος της, αλλά και τα εσώρουχα της. Την έχουμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις της να φοράει ανάλαφρα ρούχα και ποτέ εσώρουχα.

Το τελευταίο διάστημα έχει περάσει στο στάδιο της βραδινής εξόδου, όπου το στήθος της δήθεν ξεφεύγει από το φόρεμα και μετά τρέχει να το μαζέψει. Οι επιλογές της όμως της αφαιρούν την όποια αθωότητα μπορεί να θέλει να δείξει. Το Σάββατο το βράδυ η Rita Ora βρέθηκε στο κέντρο του Λονδίνου για να παρτάρει μετά το X-Factor όπου είναι κριτής, και το φόρεμα της είχε ένα τόσο χαλαρό μπούστο που γνώριζαν όλοι a priori ότι θα γίνει η ζημιά. Όπερ και εγένετο.

Κι επειδή πλέον έχει γίνει συνήθεια, συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις φορές που η Rita φανέρωσε το στήθος της και έχουν όλες κοινή συνισταμένη: έγιναν μέσα στο 2015. Είναι πολλές οι φορές για ένα μόνο χρόνο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.