Όλα τα λεφτά η Charlotte McKinney στα GQ Awards

Παρασκευή, 4 Δεκέμβριος, 2015 19:59 μμ
Όλα τα λεφτά η Charlotte McKinney στα GQ Awards

Αν δεν βρισκόταν εκείνη στα βραβεία του GQ θα ήταν μια μεγάλη παράλειψη από τους υπευθύνους της εκδήλωσης. Το κορυφαίο αντρικό περιοδικό έκανε ένα closure party για το 2015 και μοίρασε τα βραβεία της χρονιάς στα πρόσωπα που έλαμψαν. Η Charlotte McKinney, ένα κορίτσι που βοήθησε να αυξηθεί κι άλλο η μετοχή του περιοδικού, δε γινόταν να λείπει, κι ας μην πήρε κάποιο βραβείο.

Στο εσωτερικό της απονομής, τα τιμώμενα πρόσωπα ήταν οι άντρες, αφού αυτούς ήθελε να βραβεύσει το περιοδικό. Στο κόκκινο χαλί όμως εκείνη που έκλεψε την παράσταση ήταν η Charlotte McKinney. Και υπήρχε και πολύ γερός ανταγωνισμός, αφού μεταξύ άλλων η Sarah Hyland, η Kylie Jenner, Dylan Penn, Alexandra Daddario είχαν πολύ δυνατές παρουσίες.

Όμως δικαιωματικά και για άλλη μια φορά στην πορεία της, η Charlotte τα καταρρίπτει όλα και γίνεται το επίκεντρο. Ένα κατάλευκο φόρεμα με μπόλικα κοψίματα στο πάνω μέρος του σώματος αποκάλυπτε σημεία από την πλάτη και το στήθος της, ήταν αρκετός λόγος για να πάρουν φωτιά τα φλας των παπαράτσι. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...