Η Τζένη Μπαλατσινού στην πιο σέξι φωτογράφιση των τελευταίων ετών

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2015 18:52 μμ
Η Τζένη Μπαλατσινού στην πιο σέξι φωτογράφιση των τελευταίων ετών

Έχουμε ακούσει πολλές φορές να λένε ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο και το κλασσικό του Ηράκλειτου «Τα πάντα ρει», αλλά αυτή η ατάκα δεν ισχύει για όλα τα πράγματα στη φύση. Πάρτε για παράδειγμα τη Τζένη Μπαλατσινού. Μεσουράνησε ως μοντέλο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '90. Άρεσε στον ανδρικό πληθυσμό για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Πέρασαν κοντα 20 χρόνια από τότε, κι όμως αυτοί οι λόγοι δεν άλλαξαν.

Την βλέπουμε κάθε χρόνο στην τηλεόραση και είναι δεδομένο ότι θα έμπαινε στην δεκάδα με τις πιο σέξι Ελληνίδες και μάλιστα στα υψηλά κλιμάκια. Κι αν η μνήμη ασθενεί, ευτυχώς που υπάρχει το Instagram για να μας υπενθυμίζει. Να μας υπενθυμίζει όχι τα παλιά, αλλά να ξυπνάει αυτή την αίσθηση με νέο, φρεσκότατο feedback. Η παρουσιάστρια του Jenny Jenny φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Women's Health και μας έδωσε ένα preview στο προφίλ της.

Με μαύρο κορμάκι, σομόν τοπάκι και χρυσαφί γόβα η Τζένη Μπαλατσινού κάθεται σε μια μπάλα γυμναστικής, ποζάρει με τον τρόπο που αποτελεί το σήμα κατατέθεν της και αφήνει τα δίμετρα πόδια της να κάνουν κατάληψη στο φακό

jenny-mpalatsinou-podares-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...