Η Pamela Anderson ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο δείπνο με μαύρα εσώρουχα

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2015 16:55 μμ
Η Pamela Anderson ετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο δείπνο με μαύρα εσώρουχα

Μπορεί ακόμα τα Χριστούγεννα να απέχουν πολύ, αλλά τα ίδια λέγαμε και πριν δύο βδομάδες, ώσπου φτάσαμε να μετράμε 22 και σήμερα. Οπότε η Pamela Anderson πράττει πολύ σωστά και μας βάζει σιγά σιγά στο mood των γιορτών. Γι΄αυτό είπε να μαγειρέψει εδέσματα που αρμόζουν σε εκείνη τη μέρα. Και δεν το κάνει όπως κάθε συμβατική γυναίκα, με ποδιά, πουλόβερ κτλ. Το κάνει όπως ακριβώς αρμόζει σε μια τέτοια γυναίκα.

Το περιοδικο LoveMagazine κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κάνει την δική της αντίστροφη μέτρηση, βάζοντας διάσημες κυρίες να ποζάρουν με τα εσώρουχα σε κόνσεπτ σχετικά με τα Χριστούγεννα, με εκκίνηση την πρώτη Δεκεμβρίου μέχρι τις 25 του μήνα. Πρώτα ήταν η Kendall Jenner, μετά η Gigi Hadid, και τώρα είναι η σειρά της Pamela Anderson να κάνει έναν ρόλο πρωτόγνωρο για εκείνη. Πρωτόγνωρο όχι για τα εσώρουχα, αλλά γιατί έχει μαύρα μαλλιά!

Εμείς την έχουμε ταυτίσει με το ξανθό και η αλήθεια είναι ότι με τη μαύρη περούκα χάνει αρκετά, αλλά και πάλι, όταν φοράει η Pamela εσώρουχα πάντα υπάρχει ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια μαύρο σουτιέν, κορμάκι, μαύρες, ψηλές κάλτσες και ένα τσιγάρο στο στόμα. Το φαγητό είναι έτοιμο και η Pamela σκύβει να το βγάλει από το φούρνο, αφού πρώτα έχει κάνει μερικές καυτές φιγούρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...