Η Marissa Jade δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα με τη γοητεία της

Πέμπτη, 3 Δεκέμβριος, 2015 13:26 μμ
Η Marissa Jade δεν θα σε αφήσει να πάρεις ανάσα με τη γοητεία της

Είναι μια συγκεκριμένη φάση με τις γυναίκες που δεν υπάρχει κανένας άντρας που να μην την έχει βιώσει. Είναι η στιγμή που έχεις το μυαλό σου προσηλωμένο σε κάτι. Η δουλειά; Το φαγητό; Μια σειρά; Ένα παιχνίδι; Οτιδήποτε. Και ενώ λες μέσα σου ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή, εμφανίζεται μια γυναίκα που σου πατσαβουριάζει το μυαλό και καρφώνεις το βλέμμα σου πάνω της.

Για την ακρίβεια, δεν σου αποσπάει απλώς την προσοχή, αλλά σου τερματίζει κάθε φυσιολογική ανθρώπινη λειτουργία. Πρώτον, σου κόβει τις κινήσεις. Μένεις ενεός και δεν ξέρεις τι να κάνεις μετά. Είναι το σημείο πριν σηκώσεις το χέρι και την χαιρετήσει σαν χαζοχαρούμενο ή πριν βγάλεις κραυγές χωρίς συνοχή. Δεύτερο και κυριότερο, σου κόβεται η ανάσα. Πας να βγάλεις ένα επιφώνημα ή ένα επαινετικό σχόλιο για εκείνη, αλλά σα να παθαίνεις αναρρόφηση, οι λέξεις κατεβαίνουν στο λάρυγγα, αντί να ανεβαίνουν.

Αν δεν σου έχει τύχει ακόμα αυτό το σκηνικό ετοιμάσου να σου συμβεί τώρα. Γιατί μόλις δεις λεπτομερώς την Marissa Jade, δεν θα προλάβεις να κάνεις τίποτα. Η γοητεία της Λατίνας, το μελαψό χρώμα στο δέρμα, το πληθωρικό κορμί, όλα θα σε αφήσουν speechless που λεν και στη Φλόριντα όπου διαμένει η μαντάμ.

Κι όλα αυτά από φωτογραφίες μόνο. Φαντάσου να την έβλεπες από κοντά και να σου έλεγε Γεια. Θα ήσουν κάπως έτσι:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...