Ελεωνόρα Μελέτη:Κάθε πότε κάνει botox;

Τετάρτη, 2 Δεκέμβριος, 2015 08:30 πμ
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τους άντρες αλλά τις αλλαγές στην εμφάνιση της και τα botox.
Ελεωνόρα Μελέτη:Κάθε πότε κάνει botox;

H Eλεωνόρα παραδέχθηκε ότι έχει κάνει botox και συνεχίζει να κάνει μία φορά το χρόνο. Θέλει όμως να υπάρχει 'κινητικότητα' και τονίζει ότι δεν της αρέσει καθόλου η 'τσίτα', ενώ ομολογεί πως ο λόγος είναι ότι θέλει να φαίνεται λιγότερο συνοφρυωμένη, δήλωσε στο Celebrity.

Οσο για την προσωπική της ζωή, δεν μίλησε γι αυτό το θέμα, εμμένοντας στην απόφαση που έχει πάρει εδώ και λιγα χρόνια να μη συμμετέχει σ'΄αυτό το 'παιχνίδι'. Κάνει κανονικά τη ζωή της, και τονίζει ότι "Όλοι ξέρουν αυτά τα 5-6 spot στα οποία βρίσκονται οι παπαράτσι. Αν θέλεις να φωτογραφηθείς, θα εμφανιστείς, αν πάλι όχι, θα κάνεις τον κύκλο. Δεν στήνω εγώ παπαρατσικά. Δεν θα με δεις ποτέ να περπατάω χτενισμένη στην τρίχα και μακιγιαρισμένη στην εντέλεια και να κάνω ψώνια. Αν παρατηρήσεις, θα δεις ότι σε όλες τις φωτογραφίες τέτοιου τύπου είμαι με τη στολή και το surf."

Τέλος, μιλώντας για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας για να τη γοητεύσει, τόνισε πως το χιούμορ είναι πάνω από όλα: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy σε έναν άντρα από αυτό. Θέλω να έχει «ατάκα», να είναι γρήγορος» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως της αρέσει ο άνδρας να είναι επικοινωνιακός, αθλητικός, ειλικρινής και συνειδητοποιημένος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.